Beginnerstornooi

Elk jaar tijdens de herfstvakantie kunnen onze leden meedoen aan het beginnerstornooi. Tijdens het clubkampioenschap is er een aparte reeks voorzien voor de spelers ( vanaf 12 jaar) met 3 punten die nog nooit aan een officiële match (tornooi of interclub) meededen. Dit is een ideale gelegenheid voor de spelers die “start to tennis” hebben gedaan of spelers die eens willen proeven van “competitie” in vriendschappelijk sfeer. De spelers van het beginnerstornooi spelen in poules. Ze spelen meerdere matchen van telkens een uur tegen verschillende tegenstanders. De winnaars van de poules spelen op de laatste zondag van de herfstvakantie finale. De uiteindelijke winnaar wordt clubkampioen.

Inschrijven voor het beginnerstornooi kan via de site van Tennisvlaanderen.
Scroll tot onderaan bij “tornooien” Klik op de tab “clubtornooien” en selecteer “Clubkampioenschap” . Het beginnerstornooi is de reeks met maximum 3 punten