Activiteiten

Clubkampioenschap enkel

Elk jaar bij het begin van de zomer kunnen onze leden (vanaf 12 jaar) meedoen aan het clubkampioenschap (enkelspel). Er zijn verschillende reeksen volgens niveau. Spelers spelen een volledige match (2 winnende sets) met rechtstreekse uitschakeling. Het enkel clubkampioenschap is de ideale voorbereiding op het enkel tornooi op Mol Tennisclub (half juli) of de vele andere tornooien die plaatsvinden tijdens de zomermaanden. Het clubkampioenschap start het laatste weekend van juni. De finales worden gespeeld op de eerste zondag van juli. Spelers vanaf 12 jaar kunnen deelnemen.

Er is een aparte reeks voorzien voor de spelers ( vanaf 12 jaar) met 3 punten die nog nooit aan een officiële match (tornooi of interclub) meededen. Dit is het beginnerstornooi en loopt gelijktijdig met het clubkampioenschap. Uiteraard mogen de spelers die nog geen officiële wedstrijden speelden eveneens deelnemen aan het clubkampioenschap indien zij zich al eens willen meten aan spelers met meer wedstrijdervaring.

Inschrijven voor het clubkampioenschap kan via de site van Tennisvlaanderen.
Scroll tot onderaan bij “tornooien” Klik op de tab “clubtornooien” en selecteer “Clubkampioenschap” .

Activiteiten

Clubkampioenschap dubbel

Elk jaar op het einde van de zomervakantie kunnen onze leden (vanaf 12 jaar) meedoen aan het clubkampioenschap (dubbelspel). Er zijn verschillende reeksen volgens niveau. Spelers spelen een volledige match (2 winnende sets) met rechtstreekse uitschakeling. Het dubbel clubkampioenschap is een ideale gelegenheid voor alle spelers zonder wedstrijdervaring om in vriendschappelijke sfeer “competitie” ervaring op te doen.  Spelers die liever niet aan officiële competities meedoen vinden in ons dubbel clubkampioenschap een goed alternatief.  Er zijn een aantal reeksen met niet “officiële” puntenindeling om zo eens met andere spelers te kunnen dubbelen. Het dubbel clubkampioenschap is tevens de ideale voorbereiding op het gastronomisch dubbel tornooi op Mol Tennisclub (half september).Het clubkampioenschap start de voorlaatste week van augustus. De finales worden gespeeld op de laatste zondag van augustus. Spelers vanaf 12 jaar kunnen deelnemen.

Inschrijven voor het clubkampioenschap kan via de site van Tennisvlaanderen.
Scroll tot onderaan bij “tornooien” Klik op de tab “clubtornooien” en selecteer “Clubkampioenschap dubbel” .