Clubkampioenschap

Elk jaar tijdens de herfstvakantie kunnen onze leden (vanaf 12 jaar) meedoen aan het clubkampioenschap (enkelspel). Er zijn verschillende reeksen volgens niveau. Spelers spelen een volledige match , indien na de 2e set de stand 1-1 wordt zal de 3e set vervangen worden door een supertiebreak tot 10 punten. De wedstrijden worden gespeeld op de vrije momenten. De spelers dienen het 1e weekend van de herfstvakantie beschikbaar te zijn om een match te kunnen spelen. De finales worden gespeeld op de laatste zondag van de herfstvakantie. Er is een aparte reeks voorzien voor de spelers ( vanaf 12 jaar) met 3 punten die nog nooit aan een officiële match (tornooi of interclub) meededen. Dit is het beginnerstornooi.

Inschrijven voor het clubkampioenschap kan via de site van Tennisvlaanderen.
Scroll tot onderaan bij “tornooien” Klik op de tab “clubtornooien” en selecteer “Clubkampioenschap” .