Voorjaarslessen volwassenen 2022 – TC MOL

De Molse Tennis Academy organiseert in het voorjaar van 2022 een lessenreeks voor volwassenen. Deze lessenreeks is toegankelijk voor alle leden van TC MOL en richt zich zowel op start2tennissers als op volwassenen met tenniservaring. De lessenreeks bestaat uit 8 lessen. Als je met 4 mensen les volgt, betaal je 70 euro per persoon. Als je met 3 mensen les volgt, betaal je 95 euro per persoon. Als je met 2 mensen les volgt, betaal je 140 euro per persoon. Voor privéles in dit aanbod betaal je 240 euro.

Het trainingsuur kan gepland worden op maandag t.e.m. vrijdag, telkens van 19.30 u. – 20.30 u. / 20.30 u. – 21.30 u. / 21.30 u. – 22.30 u.

Wens je privéles tijdens de kantooruren, stuur dan een mail naar molsetennisacademy@gmail.com. We bekijken dan wat de mogelijkheden zijn.

De voorjaarslessen worden gegeven volgens onderstaande kalender. De lessen kunnen alleen doorgaan als de buitenterreinen bespeelbaar zijn. Als dat niet het geval is, worden de lessen op een ander moment ingehaald.

LES 1                WEEK 18 APRIL
LES 2                WEEK 25 APRIL
LES 3                WEEK 2 MEI
LES 4                WEEK 9 MEI
LES 5                WEEK 16 MEI
LES 6                WEEK 23 MEI
LES 7                WEEK 30 MEI
LES 8                WEEK 6 JUNI
INHAALLES   WEEK 13 JUNI
INHAALLES   WEEK 20 JUNI

Inschrijven kan vanaf 1 februari 2022 via https://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2198 – TC Mol – Lessen en stages. Belangrijk: Je kan alleen inschrijven via deze lessenreeks als je lid bent van TC MOL. Op deze manier is men verzekerd en kan men deelnemen aan tornooien. Alle informatie (tarieven en soorten) en de aanvraag van deze lidgelden kan je terugvinden op https://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2198 – TC Mol – tarieven – abonnement aanvragen. Indien je alleen lessenreeksen wil volgen kan je via bovenstaande site ook Saldo lidmaatschap aanvragen. Je betaalt dan 30 euro om aangesloten te zijn bij Tennis Vlaanderen (verzekering en mogelijkheid om deel te nemen aan tornooien), maar je kan dan enkel een terrein reserveren door een saldo op te laden.

Betalen kan door middel van overschrijving op het nummer Mol Tennis BE93 0018 4364 6967  met vermelding van Naam en Voorjaarslessen volwassenen 2022, na ontvangst van de lesplanning.