Winterlessen volwassenen 2023 – 2024 (inschrijven mogelijk vanaf 12 juni 2023)

De Molse Tennisacademy organiseert tijdens het winterseizoen van 2023 – 2024 een lessenreeks voor volwassenen. Deze lessenreeks is toegankelijk voor alle leden van TC MOL. De lessenreeks bestaat uit 20 lessen van 1 uur (kalender zie hieronder). Het trainingsuur kan gepland worden op zaterdagavond of zondagavond, telkens van 16.30 u – 21.30 u. of tijdens de kantooruren. Deze lessen gaan steeds indoor door.

Als je met 4 mensen les volgt, betaal je 195 euro per persoon. Als je met 3 mensen les volgt, betaal je 235 euro per persoon. Als je met 2 mensen les volgt, betaal je 340 euro per persoon. Voor privéles in dit aanbod betaal je 650 euro.

Wens je een beperkt aantal “losse privélessen” stuur dan een mail naar molsetennisacademy@gmail.com. We bekijken dan wat de mogelijkheden zijn.

Inschrijven

Inschrijven kan tot zondag 27 augustus 2023. Na deze datum kan er nog worden ingeschreven, maar kan er geen rekening meer gehouden worden met mogelijke wensen of opmerkingen. De planning wordt in de week van 12 september gecommuniceerd. Vermeld bij de opmerkingen de namen bij wie je les wilt volgen. Probeer reeds zelf je groep samen te stellen.

BELANGRIJK:  Iedereen die wenst deel te nemen aan een lessenreeks moet eerst lid zijn van TC MOL, anders kan je niet inschrijven. Door het lidmaatschap is men verzekerd en kan men deelnemen aan fundays en tornooien. Alle informatie (tarieven en soorten) en de aanvraag van deze lidgelden kan je terugvinden op www.tennisvlaanderen.be – TC MOL – tarieven  – abonnement aanvragen.

Voor kinderen die 12 jaar worden in het jaar van lidmaatschap of jonger zijn, bedraagt het lidmaatschap 1 euro. Indien je alleen lessenreeksen, stages en kampen wil volgen kan je via www.tennisvlaanderen.be – TC MOL – tarieven,  ook “saldo lidmaatschap” aanvragen. Je betaalt dan 30 euro om aangesloten te zijn bij Tennis Vlaanderen (verzekering en mogelijkheid om deel te nemen aan tornooien), maar je kan dan enkel een terrein reserveren door je saldo op te laden.

Betalen voor deze lessenreeks kan door middel van overschrijving op het nummer Mol Tennis Jeugd BE93 0018 4364 6967 met vermelding van NAAM , KLEUR  en WINTERLESSEN 2022-2023. De winterlessen lopen over 20 weken en starten de week van 26 september. In maart zijn er nog enkele inhaalweken voorzien, voor de lessen die niet zijn doorgegaan wegens annulering door de trainer.

Voor vragen of info. kan je steeds mailen naar molsetennisacademy@gmail.com