Lentelessen volwassenen 2024 (inschrijven mogelijk vanaf 1 februari)

De Molse Tennis Academy organiseert in het voorjaar van 2024 een lessenreeks voor volwassenen. Deze lessenreeks is toegankelijk voor alle leden van TC MOL en richt zich zowel op start2tennissers, als volwassenen met tenniservaring.

Inschrijven voor dit lesaanbod kan enkel via www.tennisenpadelvlaanderen.be – Mol Tennis en Padelclub  – lessen en stages, tot zondag 17 maart. Na deze datum kan er afhankelijk van de beschikbare plaatsen mogelijk nog worden ingeschreven, maar kan er geen rekening meer gehouden worden met jullie voorkeur of wensen. De planning wordt in de week van 25 maart gecommuniceerd.

De lessenreeks bestaat uit 8 lessen. Als je met 4 mensen les volgt, betaal je 75 euro per persoon. Als je met 3 mensen les volgt, betaal je 95 euro per persoon. Als je met 2 mensen les volgt, betaal je 135 euro per persoon. Voor privéles in dit aanbod betaal je 240 euro.

Trainingsschema

Het trainingsuur kan gepland worden op maandag t.e.m. vrijdag, telkens van 19.30 u. – 20.30 u. / 20.30 u. – 21.30 u. / 21.30 u. – 22.30 u, en op zaterdag van 17.30u – 20.30u. Wens je privéles tijdens de kantooruren, stuur dan een mail naar molsetennisacademy@gmail.com. We bekijken dan wat de mogelijkheden zijn. De voorjaarslessen worden gegeven volgens onderstaande kalender. De lessen kunnen alleen doorgaan als de buitenterreinen bespeelbaar zijn. Als dat niet het geval is, worden de lessen op een ander moment ingehaald.

LES 1 WEEK 15 APRIL
LES 2 WEEK 22 APRIL
LES 3 WEEK 29 APRIL
LES 4 WEEK 6 MEI
LES 5 WEEK 13 MEI
LES 6 WEEK 20 MEI
LES 7 WEEK 27 MEI
LES 8 WEEK 3 JUNI
INHAALLES WEEK 10 JUNI
INHAALLES WEEK 17 JUNI

BELANGRIJK:  Iedereen die wenst deel te nemen aan een lessenreeks moet eerst lid zijn van Mol Tennis en Padelclub (tennislid), anders kan je niet inschrijven. Door het lidmaatschap is men verzekerd en kan men deelnemen aan tornooien. Alle informatie (tarieven en soorten) en de aanvraag van deze lidgelden kan je terugvinden op www.tennisenpadelvlaanderen.be – Mol Tennis en Padelclub – abonnementen.

Indien je alleen lessenreeksen wil volgen kan je via www.tennisenpadelvlaanderen.be – Mol Tennis en Padelclub – abonnementen,  ook “saldo lidmaatschap” aanvragen. Je betaalt dan 30 euro om aangesloten te zijn bij Tennis en Padel Vlaanderen (verzekering en mogelijkheid om deel te nemen aan tornooien), maar je kan dan enkel een terrein reserveren door je saldo op te laden.

Betalen voor deze lessenreeks kan door middel van overschrijving op het nummer Mol Tennis:

BE93 0018 4364 6967 met vermelding van NAAM en LENTELESSEN VOLWASSENEN 2024.

Voor vragen of info. kan je steeds mailen naar molsetennisacademy@gmail.com