Stages | tenniskamp

STAGES en KAMPEN ZOMER (MOL TC)

Tijdens de zomermaanden juli en augustus organiseert tennisschool ActiviTE in samenwerking met MTC volgende stages:

1. Tenniskamp 1 (van maandag 05/07/2021 tot en met vrijdag 09/07/2021):

Voor wie: alle spelers vanaf niveau wit (minimum 3 jaar – 18 jaar).

Wanneer: alle dagen (ma-vr) van 09u30 tot 12u15 voor wit en blauw (richtleeftijd 2018 – 2015) ; van 09u30 tot 15u30 voor rood, oranje, groen en geel (richtleeftijd 2014 – 2003).

Er is tevens opvang voorzien om 9.00u en tot 16.00u. De opvang tot 16u is enkel voor de spelers vanaf niveau rood. Van de kinderen in de kleuren wit en blauw wordt er verwacht dat ze worden opgehaald om 12.15u.

Wat: een combinatie van tennis, sport & spel en fun.

Prijs: wit en  blauw -> € 65 / rood, oranje, groen en geel -> € 100 (cash en gepast  te betalen op de eerste stagedag)

Alle kinderen krijgen elke dag een stuk fruit, middagmaal op vrijdag en op de warmste dag gaan we zwemmen. (Je kind mag enkel mee gaan zwemmen als het 10+ is en 25 meter kan zwemmen, of onder begeleiding van een volwassenen.)

EXTRA:

Gratis deelname aan de kidstoer van MTC  voor wit (9.00u – 10.00u) , blauw (10.30u – 12.30u) en rood (13.00u – 15.00u) op 10/07/2021. Alle spelers wit, blauw en rood moeten zelf inschrijven via de site van Tennis Vlaanderen.

Kind / oudertennis op donderdagavond 08/07 voor de spelers oranje, groen en geel om 18u.

Op donderdag 08/07/2021 is er voor de kinderen geboren in 2009 (en ouder) de mogelijkheid om te overnachten (met avondactiviteit en ontbijt).

Iedereen die wenst deel te nemen aan een tenniskamp moet lid zijn van Tennis Vlaanderen. Op deze manier is men ook verzekerd. Alle informatie (tarieven en soorten) en de aanvraag van deze lidgelden kan je terugvinden op www.tennisvlaanderen.be – TC Mol – lid worden.

Voor kinderen die in het jaar van het lidmaatschap 8 jaar worden of jonger zijn is het lidmaatschap gratis. Dit moet ook worden aangevraagd via bovenstaande site.

Indien je alleen lessenreeksen, stages en kampen wil volgen kan je via bovenstaande site ook Saldo Activatie aanvragen. Je betaalt dan 30 euro om aangesloten te zijn bij Tennis Vlaanderen (verzekering en mogelijkheid om deel te nemen aan tornooien), maar je kan dan enkel een terrein reserveren door jouw saldo op te laden.

Alles is onder voorbehoud van de coronamaatregelen.

Inschrijven kan via volgende link: https://www.plan2play.be/XL/p2p_inschrijven_stages.asp?Club=TSA116

Bekijk ook zeker www.tennisschoolactivite.be voor de tenniskampen in Geel (GTP Den Bruul) en Meerhout (Tc De Nethe).

1. Tenniskamp 2 (van maandag 02/08/2021 tot en met vrijdag 06/08/2021):

Voor wie: alle spelers vanaf niveau wit (minimum 3 jaar – 18 jaar).

Wanneer: alle dagen (m-vr) van 09u30 tot 12u15 voor wit en blauw (richtleeftijd 2018 – 2015) ; van 09u30 tot 15u30 voor rood, oranje, groen en geel (richtleeftijd 2014 – 2003).

Wat: een combinatie van tennis, sport & spel en fun.

Prijs: wit en  blauw -> € 65 / rood, oranje, groen en geel -> €100 (cash en gepast te betalen op de eerste stagedag)

EXTRA:

Gratis deelname aan de kidstoer van MTC voor oranje op dinsdag 03/08  (16u-18u) en voor groen op donderdag 05/08 (16u-18u).  Alle spelers oranje en groen moeten zelf inschrijven via de site van Tennis Vlaanderen.

Kind / oudertennis op donderdagavond 05/08 voor de spelers oranje, groen en geel om 18u.

Op donderdag 05/08/2021 is er voor de kinderen geboren in 2009 (en ouder) de mogelijkheid om te overnachten (met avondactiviteit en ontbijt).

Alles is onder voorbehoud van de coronamaatregelen.

Inschrijven via volgende link:

Tijdens de zomermaanden kan je op onze club ook terecht voor de Grabbelpas.