Tenniskampen en stages zomer 2023

Tijdens de zomermaanden juli en augustus organiseert de Molse Tennis Academy volgende stages:

Competitiestage (van maandag 24 juli t.e.m. vrijdag 28 juli):

Voor wie? Voor alle oranje, groene en gele spelers die tornooien en/of interclub spelen. TIP: Schrijf in met een aantal tennisvrienden van hetzelfde niveau, zodat er homogene groepen kunnen gevormd worden.

Wanneer? Van maandag 24 juli t.e.m. vrijdag 28 juli.

Wat? 2 uur training (1,5 uur wedstrijdtraining en 1/2 uur conditietraining) in de voormiddag (je traint 2 uur tussen 9.30u en 13.00u).

Prijs? € 75 gepast te betalen op de eerste stagedag)

Inschrijven? Stuur een mail naar molsetennisacademy@gmail.com met vermelding van competitiestage zomer en je naam. Inschrijven kan tot 16 juli. In de week van 17 juli wordt de planning gecommuniceerd.

Kidskamp (van maandag 24 juli t.e.m. vrijdag 28 juli):

Voor wie?  Voor alle witte en blauwe spelers ( minimum leeftijd 3 jaar, geboortejaar 2020 – 2018). TIP: Schrijf in met een aantal tennisvrienden van hetzelfde niveau, zodat er homogene groepen kunnen gevormd worden

Wanneer? Van maandag 24 juli t.e.m. vrijdag 28 juli. Telkens van 9.30u – 12.15u. Vanaf 9u is er opvang voorzien.

Wat? Een combinatie van tennis, fun en multimove. . Op woensdag wordt er een uitstap voorzien naar een speeltuin (ouders voorzien vervoer heen en terug).

Prijs? € 65 gepast te betalen op de eerste stagedag)

Inschrijven? Stuur een mail naar molsetennisacademy@gmail.com met vermelding van kidskamp zomer en je naam. Inschrijven kan tot 16 juli. In de week van 17 juli wordt de planning gecommuniceerd.

Tenniskamp 2 (van maandag 31/07/2023 tot en met vrijdag 04/08/2023):

Voor wie? Alle spelers vanaf niveau wit (minimum 3 jaar – 18 jaar).

Wanneer? Alle dagen (m-vr) van 09u30 tot 12u15 voor wit en blauw (richtleeftijd 2020 – 2017) ; van 09u30 tot 15u30 voor rood, oranje, groen en geel (richtleeftijd 2016 – 2005).

Er is tevens opvang voorzien om 9.00u en tot 16.00u. De opvang tot 16u is enkel voor de spelers vanaf niveau rood. Van de kinderen in de kleuren wit en blauw wordt er verwacht dat ze worden opgehaald om 12.15u.

Wat? Een combinatie van tennis, sport & spel en fun.

Prijs? Wit en  blauw -> € 65 / rood, oranje, groen en geel -> €100 (gepast te betalen op de eerste stagedag)

Alle kinderen krijgen elke dag een stuk fruit, middagmaal op vrijdag en op de warmste dag gaan we zwemmen. (Je kind mag enkel mee gaan zwemmen als het 10+ is en 25 meter kan zwemmen, of onder begeleiding van een volwassenen.)

EXTRA? Gratis deelname aan de kidstoer van MTC voor oranje op dinsdag 01/08  (16u-18u) en voor groen op donderdag 03/08 (16u-18u).  Alle spelers oranje en groen moeten zelf inschrijven via de site van Tennis Vlaanderen.

Kind / oudertennis op donderdagavond 03/08 voor de spelers oranje, groen en geel om 18u.

Op donderdag 03/08 is er voor de kinderen geboren in 2011 (en ouder) een avondactiviteit en eventueel de mogelijkheid om te overnachten ( met ontbijt).

Iedereen die wenst deel te nemen aan een tenniskamp moet lid zijn van Tennis Vlaanderen. Op deze manier is men ook verzekerd. Alle informatie (tarieven en soorten) en de aanvraag van deze lidgelden kan je terugvinden op www.tennisvlaanderen.be – TC Mol – lid worden.

Voor kinderen die in het jaar van het lidmaatschap 12 jaar worden of jonger zijn is het lidmaatschap 1 euro. Dit moet ook worden aangevraagd via bovenstaande site.

Indien je alleen lessenreeksen, stages en kampen wil volgen kan je via bovenstaande site ook Saldo lidmaatschap aanvragen (tarieven – combi). Je betaalt dan 30 euro om aangesloten te zijn bij Tennis Vlaanderen (verzekering en mogelijkheid om deel te nemen aan tornooien), maar je kan dan enkel een terrein reserveren door jouw saldo op te laden.

Inschrijven kan via www.tennisvlaanderen.be – TC Mol – lessen en stages.

Voor meer info. kan je steeds bij de trainers terecht.

In de zomervakantie zijn er weer heel wat tornooien in de buurt (Wezel, Tessenderlo, Laakdal, Ham…). Deze tornooien zijn mogelijk vanaf de kleur oranje. Vanuit onze club stimuleren we het spelen van tornooien omdat we o.a. merken dat spelers die tornooien spelen, sneller vorderingen maken.

Twijfel je of je zoon/dochter reeds vaardig genoeg is om deel te nemen aan tornooien, spreek dan gerust een trainer aan. Een Funday is zeker een mooi alternatief.

Alle info. omtrent tornooien en fundays is terug te vinden op www.tennisvlaanderen.be  – speler – play tennis / win tennis. Via deze site is inschrijven ook mogelijk.

Het spelen van tornooien / fundays wordt ook beloond door Tennis Vlaanderen:

-Speel je 2 keer? Dan krijg je een gratis Tennis Direct waardebon t.w.v. €10 toegestuurd via mail.

-Speel je 4 keer (fundays) of 8 keer tornooien? Dan mag je naar het regionale Kids Festival of Het Feest van de Jeugd in september en mag je daar je een cadeau in ontvangst gaan nemen.

Tijdens de zomermaanden kan je op onze club ook terecht voor de Grabbelpas.