Tennisschool

Op onze club bieden we kwalitatieve lessenreeksen aan voor zowel recreatieve als competitieve spelers. Via aangepaste lessenpakketten volgen de kinderen en de volwassenen tennisles op maat. Bovendien kunnen de kinderen ook genieten van een extra uurtje breed motorische vorming (conditietrainingen, coördinatietrainingen en multimovelessen).
Je kan enkel les volgen indien je je lid- en lesgeld aan de club betaald hebt.

Meer info :
Via onderstaande deze link kom je terecht op de website van tennisschool ActiviTE. Hier kan je het lesaanbod voor de jeugd alsook voor volwassenen terugvinden en online inschrijven.

Voor bijkomende info en vragen kan je steeds onze hoofdtrainer contacteren:
Wim Brion: tennisschoolactivite@hotmail.com, Tel. 0475 877013.

Wim is Trainer B, Leerkracht Frans, gastspreker op trainerscongressen, docent bij Tennis Vlaanderen, talentscout gewest Limburg, trainer KDT team en padelcoach (GPPCA).
Mol Tennisclub beschikt over een uitgebreid team van trainers B, Instructeurs B, Initiators en Aspirant-initiators.

Onze club heeft al verschillende jaren het label “jeugdvriendelijke tennisclub met erkende kidstennisschool”. Voor de kids zijn er ook altijd leuke activiteiten.