Tennisschool | trainers

Mol Tennis staat garant voor een kwalitatief lesaanbod onder leiding en supervisie van Wim Brion. Wim is trainer B en leerkracht Frans. Daarnaast werkt hij voor de Vlaamse Tennisfederatie als docent en trainer. Tevens is Wim talentscout voor het gewest Limburg en spreker op diverse Vlaamse trainerscongressen.

De expertise van Wim wordt bijgestaan door een volwassen team van trainers, sparringpartners en conditietrainers met heel wat ervaring op nationaal en regionaal niveau.

Kernwaarden binnen het trainersteam van TC Mol zijn kwaliteit, betrokkenheid en beleving. Alle trainers zijn geschoold door de erkende opleidingen vanuit Tennis Vlaanderen waarbij elke trainer zich richt naar een specifieke doelgroep die aansluit bij zijn of haar trainersdiploma.

Er is een aanbod naar kinderen, jongeren als volwassenen en dit op recreatief als competitief niveau. Zowel de lente- als winterlessen, respectievelijk 8 en 20 weken, krijgen vorm en inhoud door onderbouwde en vooraf uitgeschreven lesplanningen en -voorbereidingen.  Aansluitend zijn er diverse kampen en stages doorheen het jaar en hebben spelers de mogelijkheid om ook doorheen vakantieperiodes op niveau te blijven doortrainen. De nauwe samenwerking met Geelse Den Bruul en Tessenderlo biedt hierbij extra groeikansen voor individuele spelers.

Binnen de Kempische en Limburgse tennisclubs staat Mol Tennis, naast zijn kwalitatieve begeleiding van spelers, gekend als een gezinsclub voor jong en oud. Doorheen het jaar heerst er een uitmuntende en familiale sfeer die de tornooien, interclubontmoetingen, kampen en events een optimale beleving geven.

De kwalitatieve werking wordt jaarlijks beloond met de nodige labels vanuit Tennis Vlaanderen.

Wim Brion
Hoofdtrainer Tennisschool
tennisschool@moltennisclub.be 

molsetennisacademy@gmail.com

Tel.:  0475 / 87 70 13