Activiteiten

Agenda

Bekijk de agenda

Beginnerstornooi

Elk jaar tijdens de herfstvakantie kunnen onze leden meedoen aan het beginnerstornooi. Tijdens het clubkampioenschap is er een aparte reeks voorzien voor de spelers ( vanaf 12 jaar) met 3 punten die nog nooit aan een officiële match (tornooi of interclub) meededen. Dit is een ideale gelegenheid voor de spelers die “start to tennis” hebben gedaan of spelers die eens willen proeven van “competitie” in vriendschappelijk sfeer. De spelers van het beginnerstornooi spelen in poules. Ze spelen meerdere matchen van telkens een uur tegen verschillende tegenstanders. De winnaars van de poules spelen op de laatste zondag van de herfstvakantie finale. De uiteindelijke winnaar wordt clubkampioen.

Clubavond

Clubkampioenschap

Elk jaar tijdens de herfstvakantie kunnen onze leden (vanaf 12 jaar) meedoen aan het clubkampioenschap (enkelspel). Er zijn verschillende reeksen volgens niveau. Spelers spelen een volledige match , indien na de 2e set de stand 1-1 wordt zal de 3e set vervangen worden door een supertiebreak tot 10 punten. De wedstrijden worden gespeeld op de vrije momenten. De spelers dienen het 1e weekend van de herfstvakantie beschikbaar te zijn om een match te kunnen spelen. De finales worden gespeeld op de laatste zondag van de herfstvakantie. Er is een aparte reeks voorzien voor de spelers ( vanaf 12 jaar) met 3 punten die nog nooit aan een officiële match (tornooi of interclub) meededen. Dit is het beginnerstornooi. Inschrijven kan via de site van tennisvlaanderen.

Interclub

Wil jij graag interclub spelen ?
Leden van Mol Tennisclub contacteren onze verantwoordelijke Toon Diels. Schrijf zo veel mogelijk met een volledige ploeg in, en liefst met enkele reserve spelers. Hou rekening met het aantal punten per ploeg !
Iedereen die het lidgeld voor het lopende jaar betaald heeft op 15 januari wordt op de interclublijst gezet. Diegenen die NIET op de interclublijsten wensen voor te komen, gelieve ons een seintje te geven.
Spelers die nog geen lid zijn van Mol Tennisclub en graag bij Mol Tennisclub interclub willen spelen dienen (indien zij vorig seizoen reeds interclub via een andere club speelden) tussen 15 november en 15 januari hun transfer aan te vragen via de site van Tennisvlaanderen (via jouw dashbord).

Stages | tenniskamp

Contacteer Wim Brion | Tennisschool ActiviTE : tennisschoolactivite@hotmail.com
Tel. 0475 87 70 13 of kijk op de site van de tennisschool voor alle info.

Tennislessen | trainingen

Contacteer Wim Brion | Tennisschool ActiviTE : tennisschoolactivite@hotmail.com
Tel. 0475 87 70 13 of kijk op de site van de tennisschool voor alle info.

Tornooien

Mol Tennisclub organiseert elk jaar verschillende tennis tornooien :
Enkeltornooi Belgian Circuit (3e week juli)
Enkeltornooi (laatste week juli – 1e week augustus)
Gastronomisch Dubbeltornooi (half september tot eind september)
Kerst Dubbeltornooi (tijdens de kerstvakantie)

Meer info en inschrijven via de site van Tennisvlaanderen: hier

Info over de padel tornooien vindt u hier: hier

Wintercompetitie (info volgt)

Zomercompetitie