Krokusstage 2022

Wanneer? Dinsdag 1 maart, donderdag 3 maart en vrijdag 4 maart. Je traint 1,5 uur in de voormiddag.  Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal je ingepland worden tussen 9.30u en 12.30u.

Wat? Er wordt getraind op specifieke wedstrijdsituaties.  Zeker een aanrader voor spelers die toernooien of interclub gaan spelen.

Waar? TC Mol, Belsebaan 26, 2400 Mol.

Voor wie? Voor alle interclubspelers en competitiespelers.

Kostprijs? 50 euro. Voor spelers die één of meerdere tornooi(en) spelen tijdens de krokusvakantie, wordt het inschrijvingsgeld van één tornooi terugbetaald.

Inschrijven? Stuur een mail naar molsetennisacademy@gmail.com met vermelding van krokusstage en je naam. Inschrijven kan tot 25 februari. 26 februari wordt de planning gecommuniceerd.

Extra? Via www.tennisvlaanderen.be vind je een overzicht van de tornooien in de buurt (Wezel, Tessenderlo, Laakdal, Ham, …) en kan je ook online inschrijven. Deelname aan tornooien wordt extra gestimuleerd door de Tennisacademy, omdat we merken dat spelers die competitie spelen meer en sneller progressie boeken.

Voor meer info. kan je steeds bij de trainers terecht of mail naar molsetennisacademy@gmail.com

Tijdens de zomermaanden kan je op onze club ook terecht voor de Grabbelpas.